Vormer en Lang helpen Club Brugge aan ruime zege

15 augustus 2021, 23:34

Club Brugge krijgt de smaak in de Jupiler Pro League langzaam te pakken. Na twee gelijke spelen en een benauwde zege rekende de topclub eindelijk weer eens af met klinkende cijfers. Zulte Waregem werd met 0-4 aan de kant geschoven. Het waren de Nederlanders die de regerend landskampioen zondagavond bij de hand namen.

Noa Lang moest drie duels wachten voordat hij zijn doelpuntenrekening in het nieuwe seizoen mocht openen. Op bezoek bij Zulte Waregem opende de 22-jarige aanvaller kort voor rust de score. Lang werd vrijgezet voor de keeper, bewaarde de rust en tikte de bal na het omspelen van de sluitpost in het lege doel. Daardoor staat hij na vier duels op één goal en twee assists.

Ook Ruud Vormer droeg bij aan de doelpuntenproductie. De aanvoerder van Brugge verdubbelde na 65 minuten de score met een van richting veranderd schot. Dankzij treffers van Hans Vanaken en Charles De Ketelaere werd de eindstand uiteindelijk op 0-4 bepaald. Daardoor steeg Club Brugge naar de vierde plaats in de Belgische competitie.

Bij de topclub begon Bas Dost zoals de laatste weken op de bank. Ook bij Zulte Waregem bleef een Nederlander op de reservebank: Joost van Aken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen