Dumfries heeft Hakimi als voorganger: "Ik hou ook van aanvallen"

15 augustus 2021, 17:51

Denzel Dumfries heeft veel zin in zijn nieuwe avontuur bij Inter. De van PSV overgekomen rechtsback heeft in Milaan bijzonder grote schoenen om te vullen: zijn voorganger Achraf Hakimi verruilde Inter deze zomer voor een toptransfer naar Inter. De Oranje-international, die ploeggenoot wordt van Stefan de Vrij, ziet overeenkomsten tussen zichzelf en de Marokkaan.

"Ik ben ook een vleugelverdediger en ben dol op aanvallen", vertelt Dumfries voor de camera van Inter TV. "Ik denk dat ik hier wel goed pas. We spelen hier met  vijf verdedigers, dat heb ik ook met Oranje gedaan. Het is geweldig om hier aan de slag te gaan. Ik ben blij dat ik voor de kampioen van Italië mag spelen. Dit is een grote kans voor mij." Dumfries weet wat hem te wachten staat: Hakimi was vorig seizoen goed voor zeven goals en tien assists in de competitie.

Dumfries is blij dat hij met Stefan de Vrij een Nederlandse ploeggenoot heeft. "Hij is een goede vriend van me, we komen uit dezelfde stad. Ik ken hem heel goed. Het is fijn dat we nu ploeggenoten zijn." Met De Vrij gaat Dumfries opnieuw op jacht naar de landstitel. "We willen de titel nog een keer winnen en goed presteren in de Champions League", klinkt het ambitieus.

PSV ontving circa twaalf miljoen euro voor de rechtervleugelverdediger, die pas op achttienjarige leeftijd een kans kreeg in het profvoetbal. Bij goede prestaties ontvangen de Eindhovenaren ook nog een bonus van rond de 2,5 miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen