'Ajax doet niets met Jetro Willems, Arias niet in beeld bij PSV'

15 augustus 2021, 16:50

Ajax heeft géen intentie om Jetro Willems binnen te halen op de transfermarkt tijdens deze window. De geruchten dat de transfervrije back in beeld zou zijn bij de Amsterdammers, deden de ronde nadat hij zelf beelden deelde vanuit de Johan Cruijff Arena bij het duel van de regerend landskampioen tegen NEC. Maar een weerzien met Erik ten Hag blijkt voorlopig niet aan de orde.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Hoewel Willems aanwezig was in een skybox in de Johan Cruijff Arena, zit een gang naar Ajax er niet in. In het verleden werkte hij weliswaar eerder samenwerkte met Ten Hag, desondanks waren die geruchten volgens de ochtendkrant 'loos alarm' als het gaat om een mogelijke transfer.

Lees ookLinksback Willems wakkert Ajax-geruchten aan met Insta-post

'Arias nog niet beeld bij PSV'

Op social media werd er in Eindhoven ook veel gesproken over de komst van een oude bekende back: namelijk Santiago Arias. De Colombiaan zit niet in de wedstrijdselectie van Atlético Madrid voor het duel met Celta de Vigo zondagmiddag en mag volgens diverse Spaanse bronnen vertrekken. Een rentree bij PSV lijkt vooralsnog echter niet aan de orde.

'Bij mij vooralsnog niets bekend over een eventuele transfer. Salaristechnisch ook zeker geen makkelijke, lijkt me. Hoor wel dat hij weg mag bij Atlético en dat hij weer fit is', schrijft Eindhovens Dagblad-journalist Rik Elfrink over Arias. Omdat Denzel Dumfries is vertrokken, houdt PSV de oren en ogen open voor een nieuwe rechtsback. "Het zou mij niet verbazen als Roger Schmidt nog een back wil hebben", zei VI-journalist Marco Timmer na de zege op Heracles Almelo zaterdagavond. Met Jordan Teze en Phillipp Mwene heeft PSV wel twee backs in de A-selectie, maar eerstgenoemde wordt door Roger Schmidt gezien als centrumverdediger en Mwene kan ook als linksback uit de voeten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen