Saillant: Kane buiten selectie in duel met mogelijke nieuwe club

15 augustus 2021, 16:46

Het nieuwe seizoen van de Premier League is amper twee dagen oud en er staat al een heuse topwedstrijd op het programma. Om 17:30 spelen Manchester City en Tottenham Hotspur tegen elkaar. De wedstrijd is niet alleen zeer interessant omdat er twee topploegen tegenover elkaar staan, maar ook omdat de twee clubs in onderhandeling zijn over Harry Kane. Een saillant detail: Kane is buiten de wedstrijdselectie gehouden.

Al weken gaan er in Engeland sterke geruchten rond dat Manchester City bereid is om een transfersom van meer dan honderd miljoen euro over te maken naar Londen om Kane over te nemen. De sterrenformatie van Pep Guardiola is behoorlijk compleet, maar er mist nog altijd een échte centrumspits. Het feit dat Kane niet van de partij is tegen zijn mogelijk nieuwe club, wakkert de geruchtenstroom alleen maar verder aan. Daarnaast staat de andere grote aanwinst Jack Grealish in de basis.

Steven Bergwijn is wel van de partij bij de thuisploeg en staat zelfs aan de aftrap. Zuid-Koreaan Heung-Min Son vervangt Kane in de punt van de aanval. Bij Manchester City staat Nathan Aké in het centrum van de verdediging. De aanval bestaat uit drie van origine buitenspelers: Raheem Sterling, Ferran Torres en Riyad Mahrez.

Opstelling Tottenham Hotspur: Lloris; Reguilon, Dier, Sánchez, Tanganga; Højbjerg, Skipp; Moura, Alli, Bergwijn; Son.

Opstelling Manchester City: Ederson; Mendy, Aké, Dias, Cancelo; Gündogan, Fernandinho, Grealish; Sterling, Torres, Mahrez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen