'Financiële meevaller lonkt: FC Barcelona kan Coutinho slijten'

15 augustus 2021, 11:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona kan mogelijk Philippe Coutinho (29) slijten voor het komende seizoen. De Braziliaanse middenvelder annex aanvaller is eindelijk weer fit voor Ronald Koeman, maar kan een zometransfer maken. Het Italiaanse SS Lazio zou hem namelijk tijdelijk willen overnemen van de Catalanen.

Dat schrijft La Gazzetta dello Sport zondagochtend. De kans is groot dat Joaquin Correa vertrekt bij SS Lazio, omdat Internazionale interesse heeft voor de Argentijn. Ondanks een verschil in vraagprijs van vooralsnog tien miljoen euro (dertig om veertig) lijkt die deal wel in orde te komen en dan schakelt de club van Maurizio Sarri vermoedelijk door naar Coutinho.

Uiteraard kunnen de Italianen hem niet permanent overnemen, omdat hij in 2018 nog voor 135 miljoen euro overgenomen werd door FC Barcelona. SS Lazio zou de helft van het salaris willen overnemen in een huurconstructie voor één seizoen. Het andere deel zou de Catalaanse club nog voor haar rekening willen nemen.

Lees ook'Koeman wil extra aanvaller bij Barcelona

Maar zelfs dat zou FC Barcelona al behoorlijk wat lucht kunnen geven in de financieel nogal penibele situatie. Memphis Depay en Eric Garcia werden met heel veel pijn en moeite ingeschreven, omdat Gerard Piqué ontzettend veel loon ingeleverd heeft. Miralem Pjanic (interesse van Juventus) en Samuel Umtiti (interesse van Benfica) staan nadrukkelijk op de nominatie om te verkassen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen