Linksback Willems wakkert Ajax-geruchten aan met Insta-post

15 augustus 2021, 10:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Zien we Jetro Willems (27) binnenkort in een Ajax-shirt? De geruchten daarover zijn in elk geval flink aangewakkerd sinds zaterdagavond. De clubloze linksachter was namelijk in de Johan Cruijff Arena bij het duel tussen Ajax en NEC en deed dat niet op een normale stadionplek.

Op de Instagram-pagina van de voetballer zijn beelden te zien dat Willems op een speciale plek in de hoek van de Johan Cruijff Arena zit. Hij heeft de beelden daar zelf opgezet, wat op social media nogal veel stof deed opwaaien. Van de huidige linksback van Ajax, Nicolas Tagliafico, is namelijk bekend dat hij graag wil vertrekken en dat de Amsterdammers willen meewerken aan een transfer.

Met Daley Blind, Lisandro Martínez en talent Youri Baas heeft Ajax-trainer Erik ten Hag weliswaar nog voldoende opties aan de linkerkant van de verdediging, maar dat zijn veelal spelers die ook elders in het elftal nodig zijn. Best kans dat directeur voetbalzaken Marc Overmars om die reden naar de opties kijkt om nog een extra linksachter te halen.

Lees ookWillems wijst PSV niet bij voorbaat af: "Praten kan altijd"

Opmerkelijk is het bezoek van Willems in elk geval als voormalig speler van PSV en geboren Rotterdammer. "Ik zou hier in Rotterdam niet meer kunnen wonen en ook niet meer bij mijn ouders thuis kunnen komen, maar het is wel een mooie club", zei de verdediger ooit eerder tijdens Andy niet te Vermeijde over een gang naar Ajax. In elk geval heeft hij de geruchten aangewakkerd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen