Mazraoui wil aflopend contract bij Ajax verlengen

15 augustus 2021, 10:01

Noussair Mazraoui (23) is nog altijd voornemens om zijn contract bij Ajax snel te verlengen. Hoewel er nog geen witte rook is over zijn tot slechts 2022 lopende contract, wil de verdediger zelf graag in Amsterdam blijven. De intenties zijn duidelijk, alleen de handtekeningen staan voorlopig nog niet op papier. 

Dat vertelt de international van Marokko tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik wil ook echt bij Ajax blijven", stelt hij. "Dat zei ik een paar weken geleden al en dat is nog steeds zo. Maar er is nog niets te melden, er staat nog niets zwart op wit." Omdat het contract van Mazraoui in 2022 afloopt, is er veel aan gelegen om enige haast te maken met de verbintenis.

Trainer Erik ten Hag gaf ook aan dat hij graag verder wil met Mazraoui en dat directeur voetbalzaken Marc Overmars daar net zo over denkt. De Ajacied is in elk geval eindelijk weer helemaal fit. "Ik maak mijn acties en ben hongerig. Ik ben er weer klaar voor en heb alle pech aan de kant gezet. Het verleden is het verleden. Ik moet verder en wil graag door", zei hij over de vele blessures.

Lees ook: Mazraoui wil langer Ajax-verblijf: "Maar ze moeten er uitkomen"

Volgens Ten Hag moest Mazraoui nog beter als een prof leven om zijn niveau op peil te houden. Daarin heeft hij stappen gemaakt, erkent de rechtsachter, die wel vindt dat de blessures die hij had, vooral pech waren. "Maar door beter als een prof te leven, kan je ze misschien een beetje voorkomen. Ik ben wat meer krachttrainingen gaan doen. Iedere dag wel bijna, soms maar 10 minuten. Ik let meer op mijn eten en slaap."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen