Van Dijk maakt na maanden officiële rentree; Malen start als wissel

14 augustus 2021, 17:58

Niet alleen de Eredivisie is weer begonnen: ook in andere landen barst de strijd om de landstitel weer los. Donyell Malen begint bij Borussia Dortmund op de bank, terwijl Virgil van Dijk wel een basisplaats heeft bij Liverpool FC tegen Norwich City.

Het is voor de verdediger een speciaal moment. De laatste competitiewedstrijd die hij speelde dateert van oktober. Bijna een jaar lang revalideerde de mandekker van een kruisbandblessure, nadat hij hard in botsing was gekomen met Everton-doelman Jordan Pickford. Nu is hij dus fit genoeg om weer te beginnen. Dat nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen, aangezien Van Dijk in de voorbereiding al steeds meer minuten kreeg en ook door Louis van Gaal werd opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal.

Malen moet juist wachten op zijn eerste basisplaats voor zijn nieuwe club. De aanvaller kwam deze zomer over van PSV voor dertig miljoen euro, maar wordt rustig gebracht. Coach Marco Rose liet zich eerder al lovend uit over de doelpuntenmaker, die een droomkoppel moet gaan vormen met Erling Haaland. "We hebben op training al kunnen zien wat voor een geweldige voetballer hij is. Donyell is een speler met veel potentie en een geweldige mentaliteit die bij ons past."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen