El Allouchi vindt uitdaging in Marokko: "Niet normaal, man"

14 augustus 2021, 11:34

Mounir El Allouchi heeft na zijn vertrek bij NAC Breda een nieuwe club gevonden. De 26-jarige spelmaker vervolgt zijn loopbaan in Marokko, waar hij aan de slag gaat bij topclub FAR Rabat.

El Allouchi besloot afgelopen zomer na een dienstverband van negen jaar de deur bij NAC achter zich dicht te trekken om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die uitdaging heeft hij na een zoektocht van twee maanden gevonden in Marokko.

"Ik ben er ontzettend blij mee. Het complete plaatje is geweldig. Sportief, financieel, mooie stad. Niet normaal, man", reageert El Allouchi tegenover BN De Stem op zijn overstap. De middenvelder sprak de voorbije tijd met meerdere clubs. "Telkens was er een lichte twijfel. Of de trainer was niet honderd procent, of de president, of financieel was het niet prima. Ik ben blij dat ik daar nu van af ben. Voor mijn toekomst is dit de beste stap."

Bij FAR Rabat komt El Allouchi terecht bij de club die het afgelopen seizoen op derde plaats eindigde in de hoogste Marokkaanse divisie. "Het leeft er enorm. Marokkaanse supporters zijn sowieso echt gek. Prachtig, man. Bij normale wedstrijden zitten er zo'n 20.000, 25.000 man, maar bij derby's zeker 40.000."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen