'Bayern München 'hevig geïnteresseerd' in Malacia'

14 augustus 2021, 10:04

Tyrell Malacia heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München, zo weet het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt in de nacht van vrijdag op zaterdag te melden. De Duitse grootmacht zou 'hevig geïnteresseerd' zijn en zat donderdag tijdens de wedstrijd tegen FC Luzern (3-0) op de tribune voor de linkervleugelverdediger.

Hoewel Malacia kortgeleden zijn contract bij Feyenoord verlengde tot de zomer van 2024, is het nog maar de vraag of hij nog lang het shirt van de Rotterdamse club om de schouders zal dragen. Mocht Bayern München de interesse concretiseren, dan zal het voor Feyenoord lastig worden om de linksback te behouden. De Duitse grootmacht zal wel diep in de buidel moeten tasten om een deal te sluiten.

Want Feyenoord vraagt een hoop geld voor Malacia, die zich knap ontwikkelt en er zowel nationaal als internationaal goed op staat. De Rotterdammers zouden een prijskaartje van elf miljoen euro om de nek van de speler hebben gehangen. Een bedrag dat Bayern München kan ophoesten, al is het nog maar de vraag of de club zo veel voor de komst van Malacia over heeft.

Club Brugge waagde eerder deze zomer een poging voor de linksback van Feyenoord, maar kreeg nul op het rekest. Ajax-trainer Erik ten Hag sprak vorige week lovende over Malacia, al gaf hij tegelijkertijd aan dat de Amsterdammers op dit moment geen concrete interesse hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen