Uitblinker Veerman baalt van vraagprijs: "Gaat niet gebeuren"

13 augustus 2021, 23:20

Joey Veerman baalt ervan dat er nog altijd geen duidelijkheid is over zijn toekomst. De middenvelder liet tegen Go Ahead Eagles zien dat hij met kop en schouders boven de rest uitsteekt, maar het is de vraag of er nog een transfer inzit deze zomer. Dat heeft alles met de Friese club te maken: die willen de hoofdprijs.

"Je kan vragen wat je wil, maar...", begint Veerman over de vraagprijs van tien miljoen euro. "Uiteindelijk gaat dat niet gebeuren. Ik denk dat je zoveel waard bent als clubs bieden. Ze hebben de helft geboden van die tien miljoen. Ik denk niet dat je dan kan zeggen dat je voor tien miljoen verkocht kan worden. Of het voor 7,5 miljoen euro moet kunnen? Dat hoop ik, maar dat is allemaal afwachten. Dat weet ik niet."

Lees ook: SC Heerenveen overtuigt niet

Het gaat inmiddels al weken over een mogelijke transfer. Feyenoord, Hellas Verona en Rangers FC werden al gelinkt aan de spelmaker. "Ja, ik krijg de vraag elke week. Ik kan er voor de rest ook niks op antwoorden. Er is niks rond. Er is interesse, maar voor de rest is het aan Heerenveen om daarop te reageren. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik de stap wil maken, dus ik denk dat dat ook wel duidelijk is", erkent de Volendammer in gesprek met ESPN.

Veerman mag dan azen op een transfer, hij vergeet niet zijn sportieve plicht te doen. Dat is zeker na de eerste competitiewedstrijd, waarin Go Ahead Eagles nipt werd verslagen met 0-1. Vooral in de eerste helft strooide hij met passes. "Ik denk dat ik tussen de linies wel vaak aanspeelbaar was. De eerste helft ging wel vrij prima, ja. Na de 1-0 heb je het gevoel dat je wil doordrukken. We kregen wel wat kansen, maar uiteindelijk lukte het niet. We hadden een paar goede aanvallen", aldus de middenvelder, die na rust een andere wedstrijd zag.  "Ze gingen op een gegeven moment lange ballen spelen. Dan komt het op kopduels en strijd aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen