Blessure PSV-talent Sambo financieel mogelijk zeer slecht nieuws

13 augustus 2021, 22:36

PSV heeft een forse tegenvaller moeten incasseren. De talentvolle verdediger Shurandy Sambo (19) heeft afgelopen week op de training vermoedelijk een zware knieblessure opgelopen. Daardoor is hij vermoedelijk een hele lange periode niet inzetbaar voor de Eindhovenaren, maar gaat er ook nog eens een streep door zijn mogelijke transfer.

Volgens het Eindhovens Dagblad was er namelijk serieuze interesse vanuit de Serie A, voor de voetballer die vorig seizoen op de slotdag van de Eredivisie zijn debuut maakte tegen FC Utrecht. De verwachting bij PSV is dat Sambo kampt met een kruisbandblessure, wat normaliter maandenlang revalideren betekent. De officiële diagnose moet overigens nog wel worden vastgesteld. 

'Sambo was net bezig om een cruciale beslissing in zijn carrière te nemen. PSV wilde zijn contract met twee of drie jaar verlengen en de back was genegen op dat voorstel in te gaan. Afgelopen week werd echter bekend dat het Italiaanse Sassuolo hem wilde overnemen en één miljoen euro wilde betalen voor hem', schrijft het ED over de situatie van Sambo.

Met Jordan Teze en Phillipp Mwene heeft Sambo wel twee concurrenten op de rechtsbackpositie van PSV, maar eerstgenoemde wordt door Roger Schmidt gezien als centrumverdediger en Mwene kan ook als linksback uit de voeten. Met het vertrek van Denzel Dumfries naar Internazionale, dat zaterdag pas officieel zal worden, lag er echter wel perspectief.

Lees ook: PSV en Internazionale eindelijk akkoord over Dumfries

Sassuolo wacht nu het onderzoek af van wat betreft de kwestuur van Sambo, waardoor de overgang voorlopig 'on hold' is gezet. Omdat het contract van het talent in 2022 afloopt, moet er ook voor PSV snel duidelijkheid komen, anders is de kans aanwezig dat hij volgend jaar zomer gratis de deur uitloopt en dat zal technisch manager John de Jong ook willen voorkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen