'Napoli denkt nog altijd aan Senesi, maar kan nog niet toeslaan'

13 augustus 2021, 21:28

Feyenoord is op stoom gekomen onder Arne Slot, maar zolang de transfermarkt nog open is, kan er nog veel veranderen binnen de selectie. Zo is er nog altijd een kans dat Marcos Senesi deze zomer gaat vertrekken uit Rotterdam.

La Gazzetta dello Sport weet dat Napoli nog altijd geïnteresseerd is in de mandekker. De Argentijn werd in het verleden ook al genoemd bij de Italiaanse club en hij staat nog altijd op de radar van de ploeg uit Napels. De vraagprijs is alleen een probleem. Feyenoord verlangt circa vijftien miljoen euro voor Senesi. Dat vinden clubs vooralsnog te gortig. 

De nummer vijf van het voorbije Serie A-seizoen hoopt op een huurdeal, met verplichte koop. Dat ziet Frank Arnesen niet zitten. Mocht Senesi weggaan, dan moet er namelijk ook een vervanger komen. Geld is er niet in De Kuip, waardoor de technisch directeur alleen kan handelen als er eerst een bedrag binnenkomt. Senesi wordt gezien als ideale opvolger van Kalidou Koulibaly, maar het is de vraag of de Senegalees nog gaat vertrekken. Hij werd gelinkt aan Paris Saint-Germain, maar die club haalde Sergio Ramos al transfervrij binnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen