'Fer in gesprek met Alanyaspor', Schmidt gaat in op Insigne

13 augustus 2021, 14:35

Leroy Fer heeft volgens het Turkse Fanatik de gesprekken met Kasimpasa geopend over een mogelijke overgang. De 31-jarige middenvelder is bij Feyenoord op de bank beland en staat al maanden op de radar van clubs uit Turkije. Vanwege het naderende vertrek van Manolis Siopis naar Trabzonspor hoopt Alanyaspor snel toe te slaan.

Fer stond al op het verlanglijstje van Kasimpasa, maar die club pakte uiteindelijk niet door. Feyenoord-coach Arne Slot sprak vorige week nog de wens uit dat de middenvelder in Rotterdam-Zuid zou blijven, maar daar heeft de Turkse club geen boodschap aan. Fer is bij Feyenoord op het tweede plan beland. De middenvelder begon het seizoen nog als basisspeler in het hart van de defensie, maar na de komst van Gernot Trauner zit hij op de bank. De oud-international moet op het middenveld voorlopig Guus Til, Orkun Kökcü en Jens Toornstra voor zich dulden. Ook aanwinst Fredrik Aursnes lijkt hoger in de pikorde te staan. 

Insigne

Europees kampioen Lorenzo Insigne werd deze week in verband gebracht met een overstap naar PSV. Italiaanse media meldden dat de dertigjarige aanvaller van Napoli is aangeboden in Eindhoven, maar daar blijkt niet veel van waar. "Ik weet niet waar dat vandaan komt. Insigne is een geweldige speler, maar ik kan me niet voorstellen dat hij naar PSV komt. Al is hij welkom hoor", citeerde Voetbal International Roger Schmidt. '

De Duitse hoofdcoach weet van niks. "Ik heb zijn naam nog niet horen vallen, maar misschien word ik zo nog verrast als ik terugkeer op De Herdgang", knipoogde hij.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen