Alle seinen op groen voor toptransfer Dumfries

12 augustus 2021, 18:00   Bijgewerkt: 12 augustus 2021, 20:00

Denzel Dumfries vervolgt zijn carrière bij Internazionale. Diverse betrouwbare media melden dat de transfer van de PSV'er helemaal in kannen en kruiken is. Met de overgang is 12,5 miljoen euro gemoeid. Dankzij bonussen loopt de transfersom op tot 15 miljoen euro. Dumfries wordt morgen (vrijdag) medisch gekeurd door de kampioen van Italië.

Het nieuws wordt gebracht door onder andere het Eindhovens Dagblad, Voetbal International en transferspecialist Fabrizio Romano. Volgens VI gaat het om de laatste details en zijn de beide clubs op hoofdlijnen akkoord. PSV had waarschijnlijk gehoopt op een hogere transfersom, maar na wikken en wegen denken de Eindhovenaren dat vijftien miljoen euro (inclusief bonussen) het maximale is.

Lees meer: PSV en Internazionale eindelijk akkoord over Dumfries

'De belangstelling voor Dumfries na het EK viel tegen en een hogere transfersom bleek niet op te halen', licht het ED toe. 'Alom was erop gerekend dat meerdere clubs zich zouden melden, maar Inter was op dit moment nog de enige geïnteresseerde club. Everton was eerder wel in de markt, maar niet meer concreet.'

Internazionale was al langer geïnteresseerd in de oud-speler van Sparta Rotterdam en sc Heerenveen. Pas na de miljoenentransfer van Romelu Lukaku naar Chelsea kwam er geld vrij voor Dumfries. De Oranje-international is in Milaan de opvolger van Achraf Hakimi, die deze zomer naar Paris Saint-Germain vertrok.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen