'Ihattaren eens met Monaco, Insigne gelinkt aan PSV'

12 augustus 2021, 14:05

Mohamed Ihattaren lijkt hard op weg naar AS Monaco. Het negentienjarige verbannen toptalent van PSV mag verkassen van de Eindhovenaren, maar vooralsnog vond hij geen nieuwe werkgever. Inmiddels zou hij zelf wel een akkoord hebben bereikt met de nummer drie van het afgelopen seizoen in de Ligue 1. Vanuit Italië kwam eveneens een bijzonder gerucht. 

Dat schrijft de Franse journalist Abdellah Boulma. Hij rept over een akkoord tussen de club waar ook voorheen AZ-spits Myon Boadu speelt en Ihattaren al langere tijd aan wordt gelinkt. Veel meer details bracht hij nog niet naar buiten, waardoor het gissen is hoeveel er eventueel bijgeschreven kan worden door PSV. Eerder op de dag kwam er nog een update dat de deal overigens níet rond was. "Ik kreeg bij Mino Raiola één woord op de vraag of ze al rond waren met AS Monaco: dat was 'nee'", zei journalist Marco Timmer tegenover Voetbal International.

"Zo ver was het nog niet, maar dat hij weggaat, staat wel vast. Dat krijgt zijn beslag nog wel", vervolgde hij. "Een pijnlijke zaak, hij kwam fit terug van de vakantie, liep vooraan en hoorde in alle testen bij de besten. Dan moet je soms ook karakter tonen als het tegen zit. Misschien heeft Roger Schmidt hem wel getest." 

Lees ook: Boodschap aan Ihattaren: "Kijk eens naar arbeid van Madueke"

Want de Duitser liet hem niet invallen, waarna de breuk groter werd en Ihattaren zich ziek meldde. Niet veel later werd hij logischerwijs verbannen uit de A-selectie. "Je ziet bij PSV dat ze niks aan ruis tolereren. Ze zijn bezig met een missie, de Champions League moet worden gehaald", aldus Timmer over Ihattaren, die ook vorig seizoen meermaals in de clinch lag met Schmidt.

Insigne gelinkt aan PSV

Naast de stroom rond Denzel Dumfries en geruchten rondom Ihattaren, kwam er ook uit Italië een opvallend gerucht naar buiten. Internazionale zou volgens Corriere della Sera interesse hebben in Lorenzo Insigne van Napoli, maar zou daarbij concurrentie krijgen van - jawel - PSV. De aanvaller verdient in Napels liefst 4,5 miljoen euro netto per seizoen, maar heeft nog geen akkoord bereikt om zijn tot in 2022 lopende contract te verlengen. Omdat Napoli vooralsnog dertig miljoen euro vraagt voor Insigne, lijkt het gerucht onzinnig. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen