'Huilende' Messi sloeg woonvoorstel van Sergio Ramos af

12 augustus 2021, 12:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfer van Lionel Messi van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain houdt de gemoederen nog altijd bezig. Ook donderdag kwamen er weer opvallende onthullingen naar buiten over de bijzondere overgang. In de Spaanse media viel verder op dat er tijdens de persconferentie in Frankrijk slechts één vraag werd gesteld over zijn vorige werkgever. 'Hij leek zijn leven in Spanje al afgesloten te hebben', zag El Mundo Deportivo.

Tegenover de BBC vertelt Messi over hoe hij de donderdagavond beleefde, toen het nieuws vandaag een week geleden naar buiten lekte. "Toen mijn vader na de hele avond bij Laporta te zijn geweest het vertelde, voelde ik me echt slecht, down", onthult hij. "Mijn vrouw en ik moesten huilen en toen moesten we het onze kinderen nog vertellen. We moesten daarvoor de juiste weg vinden, want in december hadden we nog gezegd dat we in Barcelona zouden blijven. Vooral voor Thiago (zijn zoon (8), red.) zou de boodschap heel moeilijk zijn. Hij is een binnenvetter, zoals ik. Gelukkig passen kinderen zich heel snel aan. Zo snel, dat kunnen wij ons niet eens voorstellen. We zullen met z'n vijven heel gelukkig zijn in Parijs en bij PSG."

Lees ookDit is het megasalaris en de tekenbonus van Messi

Omdat de volgende klus is voor Messi om een huis te vinden in de Franse hoofdstad, heeft zijn voormalige aartsvijand Sergio Ramos aangeboden om familie Messi even in huis te nemen. Dat zei de voormalig verdediger van Real Madrid tegenover El País. "Als jullie hier gelukkiger worden dan in een hotel, zijn jullie welkom bij mij thuis", had Ramos hem aangeboden. Messi heeft het voorstel echter vriendelijk naast zich neergelegd. Ze verblijven vooralsnog in hotel Le Royal Monceau, waar een kamer minimaal 750 euro per nacht kost en dat kan oplopen tot wel 20.000 euro voor de suite. Messi zou voor acht miljoen euro in 2016 al een appartement hebben gekocht, maar de kans is groot dat het mede vanwege een gedeelde tuin niet hun vaste verblijfplaats wordt.

Deel in crypto betaald

Volgens Franse bronnen heeft Paris Saint-Germain daarnaast een deel van het salaris en tekengeld van Lionel Messi betaald met cryptovaluta. De kleine Argentijn heeft een deel ontvangen in fantokens van de club, die allemaal een bepaald bedrag waard zijn. Hoe groot het bedrag in crypto is, is niet gedeeld, maar opmerkelijk is het wel.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen