Feyenoord-schoonmaak zet voort: El Bouchataoui verhuurd

12 augustus 2021, 10:26

RKC Waalwijk heeft vlak voor de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen de zevende zomeraanwinst gepresenteerd. Middenvelder Achraf El Bouchataoui (21) wordt voor één seizoen gehuurd van Feyenoord, dat flink bezig is aan een schoonmaak in Rotterdam-Zuid.

Eerder werd recent namelijk al afscheid genomen van Marouan Azarkan, die gestald wordt bij Excelsior, terwijl Dylan Vente de deur transfervrij achter zich dicht mocht trekken. Mark Diemers zit al niet meer bij de selectie en kreeg de boodschap dat hij mocht vertrekken en na de komst van Fredrik Aursnes was er ook voor Achraf El Bouchtaoui dit seizoen geen enkel perspectief meer op speeltijd bij Feyenoord.

Technisch directeur Frank Arnesen noemt het vertrek van de middenvelder een goede oplossing. "Voor Achraf is het belangrijk dat hij veel minuten kan maken, wat gelet op de concurrentie op het middenveld bij Feyenoord moeilijk zou zijn dit seizoen. Daarom is het goed dat hij bij RKC gaat spelen, een club die net als Feyenoord in de Eredivisie uitkomt en waar een talent als Achraf verder kan rijpen. Hij is een harde werker, dus ik ben ervan overtuigd dat hij zich in Waalwijk tot een betere speler gaat ontwikkelen."

Lees ookLandgenoten gaven Feyenoord-aanwinst positief advies over Slot

Toch is het wel de vraag of het talent überhaupt nog terugkeert in De Kuip. Vorig seizoen onder Dick Advocaat maakte hij een aardige indruk en in totaal kwam hij tot vijf optredens in de hoofdmacht namens de Rotterdammers, maar onder Arne Slot kwam hij de laatste oefenduels zelfs helemaal niet meer in actie en bovendien loopt zijn verbintenis in 2022 af. Als die niet verlengd wordt, is hij in de volgende zomer transfervrij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen