'PSV shopt in Israël, Benfica moet Vertonghen missen'

12 augustus 2021, 09:43   Bijgewerkt: 12 augustus 2021, 09:48

PSV gaat zich vermoedelijk spoedig versterken met talent Tai Abed. De zeventienjarige middenvelder uit Israël trainde eerder al mee in Eindhoven en maakte een goede indruk. Vermoedelijk sluit hij in eerste instantie aan bij het beloftenteam van de Eindhovenaren.

Dat schrijven het Eindhovens Dagblad en Voetbal International althans. Abed is momenteel in Nederland en zijn overgang wordt vermoedelijk nog deze week afgerond. Hij komt over van Hapoel Tel-Aviv en tekent een driejarige verbintenis in het Philips Stadion, waar hij in eerste instantie het beloftenteam gaat voetballen. In het veld kan hij vooral uit de voeten als aanvallende middenvelder. 

Lees ookPSV haalt met bijzondere constructie Amerikaan naar Eindhoven

Geen Vertonghen tegen PSV

Verder kwam er nog PSV-nieuws vanuit Portugal, waar in Record geschreven wordt dat Jan Vertonghen een spierblessure opgelopen heeft. De verdediger van Benfica moet om die reden zeer vermoedelijk het tweeluik met de Eindhovenaren missen in de play-offs van de Champions League. Volgens RMC Sport hoopt Benfica zich wel te versterken met de overbodige FC Barcelona-verdediger Samuel Umtiti, maar vermoedelijk zal hij het treffen met PSV eveneens niet halen.

Dat is goed nieuws voor PSV én het Nederlandse voetbal, want de laatste voorronde van het miljardenbal is zeer belangrijk in de coëfficiëntenstrijd. Nederland staat momenteel zevende, maar wil vanwege een extra Champions League-ticket op termijn doorgroeien naar de zesde plaats. Die is momenteel in handen van Portugal en als PSV zich plaatst voor het miljardenbal én daarmee een club uit het concurrerende land buiten de Champions League houdt, slaat het in die strijd een dubbele slag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen