PSV wijst te laag bod van Inter voor Dumfries af

12 augustus 2021, 00:05

PSV heeft een bod van Inter op Denzel Dumfries afgeslagen, zo weet het Eindhovens Dagblad woensdagavond te melden. De Eindhovenaren willen meer geld zien van de kampioen van Italië, die volgens transferspecialist Fabrizio Romano twaalf miljoen euro heeft geboden.

Inter hoopt Dumfries aan te trekken als de opvolger voor de naar Paris Saint-Germain vertrokken Achraf Hakimi, maar zal dan wel met meer geld op de proppen moeten komen. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV mikt op een bedrag tussen de 15 en 20 miljoen euro. Een verhuur is onbespreekbaar.

Naast Inter heeft ook Everton belangstelling voor Dumfries. Een Engels bod hoeft men in Eindhoven voorlopig echter niet te verwachten, want The Toffees zullen pas tot actie overgaan als zij zelf eerst spelers te kopen. Het lijkt er daardoor op dat Inter op dit moment de enige serieuze kandidaat voor Dumfries.

Of en wanneer de onderhandelingen tussen PSV en Inter worden voortgezet, is niet bekend. Mogelijk wordt Dumfries nu een transfer (nog) niet op handen is weer bij de groep gehaald. De voorbije tijd trainde de rechtervleugelverdediger voor zichzelf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen