Danjuma weer in verband gebracht met transfer naar Bundesliga

11 augustus 2021, 20:12

Mark van Bommel kan binnenkort mogelijk een nieuwe landgenoot begroeten bij VfL Wolfsburg. Arnaut Danjuma wordt opnieuw in verband gebracht met een overgang naar de Duitse club. Kicker schrijft over de belangstelling, maar stelt tegelijkertijd dat vraagprijs die AFC Bournemouth hanteert voor de Nederlandse aanvaller een probleem kan vormen.

Wolfsburg is naarstig op zoek naar een versterking voor op de vleugels. De Duitsers struinen de transfermarkt af voor een buitenspeler met snelheid en diepgang, zoals Danjuma. Eerder meldde transferspecialist Fabrizio Romano al dat de club van Van Bommel in de markt is voor de aanvaller van Bournemouth. Steven Berghuis, die inmiddels gekozen heeft voor Ajax, stond ook bij Wolfsburg op het lijstje.

Voor de komst van Danjuma moet Wolfsburg flink in de buidel tasten. Bournemouth wil de tweevoudig Oranje-international namelijk niet zomaar laten gaan. Naar verluidt vraagt de Engelse club liefst veertig miljoen euro voor de voormalig speler van NEC. Een bod van Europa League-winnaar Villarreal van vijftien miljoen euro werd van tafel geveegd.

Mocht Danjuma een te dure optie blijken, dan zijn er nog andere buitenspelers die bij Wolfsburg op het lijstje staan. Zo heeft de club van Van Bommel ook belangstelling voor Jakub Kaminski, die perfect in de profielschets zou passen. De negentienjarige Poolse aanvaller ligt op dit moment nog vast bij Lech Poznan. Zijn club zou al een bod van zeven miljoen euro hebben afgewezen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen