Landgenoten gaven Feyenoord-aanwinst positief advies over Slot

11 augustus 2021, 18:15

Fredrik Aursnes heeft voordat hij zich aan Feyenoord verbond advies ingewonnen bij Fredrik Midtsjø en Jonas Svensson. Zij konden de kakelverse aanwinst van de Rotterdammers informatie geven over de Eredivisie en Arne Slot, de trainer met wie zij hebben samengewerkt bij AZ.

Feyenoord maakte de komst van Aursnes dinsdag wereldkundig. De 25-jarige Noor is overgekomen van Molde FK en gaat voor drie jaar aan de slag in De Kuip. Aursnes genoot ook interesse van Werder Bremen, maar koos na gesprekken met Midtsjø en Svensson voor Feyenoord.

"Ze gaven me aan dat ze Arne Slot een hele goede trainer vinden en dat de manier van voetballen onder hem heel fijn is. Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord te voetballen", laat Aursnes in een interview in het Algemeen Dagblad weten. De naar Turkije vertrokken Svensson zal Aursnes dit seizoen niet tegenkomen, maar Midtsjø (nog altijd speler van AZ) wel.

Aursnes is niet speelgerechtigd voor de return tegen FC Luzern in de voorronde van de Conference League, maar zou komende zondag tegen Willem II wel zijn debuut kunnen maken voor Feyenoord. "Als de trainer het wil, ben ik meteen inzetbaar voor Feyenoord. Ik ben er klaar voor", besluit hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen