'Villa zet na megatransfer Grealish begeerde El Ghazi in etalage'

11 augustus 2021, 14:56

Aston Villa hoopt Anwar El Ghazi deze zomer te verkopen. De ex-Ajacied was weliswaar een van de uitblinkers vorig seizoen, maar Villa lijkt het ook zonder hem af te kunnen. De Engelse middenmoter hoopt enkele miljoenen te vangen voor de transfer van de Nederlander.

Volgens Football Insider is Aston Villa bereid akkoord te gaan met ieder bod boven de twintig miljoen euro. Volgens diverse geluiden heeft het AS Roma van José Mourinho interesse in de buitenspeler, die afgelopen seizoen als enige Nederlander de dubbele cijfers haalde in de Premier League. El Ghazi was uiteindelijk goed voor tien competitietreffers.

Het zorgde er zelfs voor dat El Ghazi na zes jaar afwezigheid weer in beeld kwam bij het Nederlands elftal. Bondscoach Frank de Boer nam hem op in zijn voorselectie richting het Europees kampioenschap, maar liet de aanvaller op het laatste moment afvallen. Dat gebeurde overigens op pijnlijke wijze: tijdens een televisieopname kreeg El Ghazi het slechte nieuws te horen via een WhatsAppje.

El Ghazi zal zich nu in de kijker willen spelen van de nieuwe bondscoach Louis van Gaal. De 26-jarige aanvaller kan in Rome ploeggenoot worden van Rick Karsdorp. Na de komst van het aanvalstrio Leon Bailey, Danny Ings en Emiliano Buendia lijkt er voor de geboren Barendrechter geen ruimte meer op de flanken bij Aston Villa.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen