'Atalanta passeert Koopmeiners door te hoge vraagprijs AZ'

10 augustus 2021, 17:57

Teun Koopmeiners lijkt een transfer naar Atalanta uit zijn hoofd te kunnen zetten. De club uit Bergamo is al langere tijd een van de belangrijkste kandidaten om de middenvelder over te nemen, maar de vraagprijs van AZ blijft te hoog. Daarom is de club nu verder gaan kijken en is het uitgekomen bij RC Lens-middenvelder Cheick Doucouré

Dat schreef La Gazzetta dello Sport dinsdagochtend. Hoewel Koopmeiners al langer op het verlanglijstje van Atalanta staat, is de transfersom die AZ vraagt te gortig. De Alkmaarders zijn al omlaag gegaan van twintig naar zeventien à achttien miljoen, maar de Italianen zijn niet bereid meer dan vijftien miljoen te betalen. Dit te meer omdat de prioriteit op de transfermarkt bij andere posities ligt. 

Doucouré zou een goedkoper en haalbaar alternatief zijn voor Atalanta. Ook Denis Zakaria van Borussia Mönchengladbach wordt aan de club gelinkt, maar een dergelijke transfer zou een lastig verhaal worden. Dit omdat er al meerdere clubs interesse hebben getoond in de Zwitsers international. Voor Doucouré is er overigens eveneens concurrentie; de Malinees staat ook in de belangstelling van Aston Villa. 

Koopmeiners

Hoewel Koopmeiners met de aftrap van de Eredivisie in zicht nog altijd speler van AZ is, zou hij nog altijd de stap naar het buitenland kunnen maken. Naast Atalanta werd hij eerder ook gelinkt aan AS Roma. "Of ik voor de competitiestart weg ben? Schiet mij maar lek", zei hij eerder in gesprek met De Telegraaf.

Lees ook: Koopmeiners eerlijk over transferperikelen: "Brengt stress mee"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen