Neymar verwelkomt Messi; 'ook Atlético nam contact op'

10 augustus 2021, 16:23

Lionel Messi is in ieder geval de komende twee seizoenen speler van Paris Saint-Germain. Hoewel alleen de officiële bevestiging van de club nog op zich laat wachten, wijst alles erop dat dit nooit lang meer kan duren. Via Instagram slingerde Neymar bovendien al een bericht de wereld in waarin hij zijn voormalig FC Barcelona-partner verwelkomde.

'Back together', schreef Neymar bij een oude foto van de twee, waarop te zien is hoe zij in hun Barça-tijd samen een doelpunt vierde. De twee speelden tussen 2013 en 2017 samen bij de Catalaanse club, waar zij samen met Luis Suárez een van de beste voorhoedes ter wereld vormden. Dat de twee nog altijd goed bevriend zijn is algemeen bekend en bij Paris Saint-Germain gaat hun langgekoesterde wens om weer samen te voetballen in vervulling. 

Atlético Madrid

Een hereniging met Neymar was niet de enige optie voor Messi. Hij had namelijk ook kunnen kiezen voor een reünie met Suárez. Volgens Ignacio Miguélez, journalist van het Spaanse Movistar+, heeft ook Atlético Madrid namelijk een poging gedaan de Argentijn over te nemen. Trainer Diego Simeone zou zelf met Messi gebeld hebben. Volgens Miguélez is de optie door de speler en zijn familie serieus overwogen, maar is de keuze uiteindelijk toch op Paris Saint-Germain gevallen. 

Lees ook: Toptransfer bijna rond: PSG hint met video op komst Messi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen