Boodschap aan Ihattaren: "Kijk eens naar arbeid van Madueke"

10 augustus 2021, 15:25

Mohamed Ihattaren is al enkele tijd in afwachting van een transfer. Zijn rol bij PSV is uitgespeeld, nadat hij zich ziek meldde bij de club en vervolgens naar Frankrijk afreisde. De middenvelder is niet meer welkom bij de selectie en traint momenteel dus individueel. Een ander groot talent, Noni Madueke, steelt wel de show bij PSV en dat moet Ihattaren vast pijn doen.

Dat denkt ook Marciano Vink, bij het praatprogramma Voetbalpraat van ESPN. "Zal Ihattaren gekeken hebben naar de arbeid die Madueke in een wedstrijd steekt? Als je kijkt naar het voetbal en systeem dat Roger Schmidt wil spelen, zie ik op geen enkele positie een rol voor Ihattaren weggelegd. Ook niet op tien, want ook Mario Götze legt er veel arbeid in."

Vink vraagt zich daarom ook hardop af hoe goed de mensen om hem heen voor Ihattaren zijn, waarbij hij voornamelijk doelt op zaakwaarnemer Mino Raiola. "Als je ziet dat jouw speler het lastig heeft, zo afglijdt en het niet botert met de trainer, kun je hem toch even naar je toehalen? Dan kun je zeggen: 'Luister, je kunt een hele hoop vinden van de trainer, maar er zit ook een hoop schuld bij jezelf.' Dat is niet gebeurd denk ik."

Lees ook: 'PSV ontving nog geen bod voor verbannen Ihattaren'

Kenneth Perez denkt echter dat het nog altijd goed kan komen met de creatieve speler. "Hij kan voetballen en dat kun je iemand niet zomaar aanleren. Hard werken kun je iemand wel leren. Dus ik vind het jammer dat hij daar zelf niet voor open heeft gestaan of dat het kwartje nog niet is gevallen. Het is een jonge jongen van negentien jaar en hij heeft waarschijnlijk een puberbrein."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen