'AZ wil wederdienst van Monaco voor spits, ook keeper in beeld'

10 augustus 2021, 13:16

AZ heeft de afgelopen weken op de transfermarkt flink wat sterkhouders moeten laten gaan. Zo vertrokken Calvin Stengs (OGC Nice), Myron Boadu (AS Monaco) en Marco Bizot (Stade Brest) naar Frankrijk en is er ook nog altijd interesse in aanvoerder Teun Koopmeiners. Om volgend seizoen toch hoge ogen te kunnen gooien in de Eredivisie en in Europa, heeft AZ al twee vervangers op de korrel.

Voor de spitspositie heeft AZ interesse in Willem Geubbels volgens L'Équipe. Hij moet de omgekeerde weg bewandelen van Myron Boadu. Geubbels is een Franse voetballer met Nederlandse roots en staat al jaren bekend als groot talent. Hij vertrok in 2018 dan ook voor twintig miljoen van Olympique Lyon naar AS Monaco, terwijl hij pas twee wedstrijden in het eerste elftal had gespeeld.

Naast AZ zijn er nog meer kapers op de kust, want ook Anderlecht en Royal Antwerp hebben interesse in de aanvaller. Bij Monaco kwam hij amper aan spelen toen, waardoor hij zelf graag naar een andere club wil. De spits moet echter meer dan tien miljoen euro kosten en dus is het de vraag of AZ dat wil ophoesten voor een talentvolle speler.

Lees ookAZ pikt opvolger vertrokken Svensson op in Zweden

Ook zijn de Alkmaarders druk bezig met het halen van een nieuwe doelman. Daarvoor wil het graag shoppen bij FC Nordsjaelland. Peter Vindahl-Jensen is daar de doelman en met zijn 23 jaar wordt hij als zeer talentvol beschouwd. De technisch directeur van die club meldt echter wel bij het Deense Bold dat ook daar meerdere clubs geïnteresseerd zijn.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen