Weer dreigt een clublegende te vertrekken: Napoli is het zat

10 augustus 2021, 11:40

De mensen die nog altijd geloven in échte clubliefde kregen de afgelopen dagen al flinke knauwen te verwerken. Eerst verliet Lionel Messi zijn Barcelona na 21 jaar trouwe dienst en later werd ook nog eens bekend dat superster Jack Grealish zijn ploeg Aston Villa de rug toekeert, nadat hij daar veertien jaar had gespeeld. Inmiddels is er nog een clubicoon die dreigt te vertrekken.

De onderhandelingen tussen Napoli en kind van de club Lorenzo Insigne verlopen namelijk zeer stroef, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De aanvaller speelt inmiddels ook al vijftien jaar in Napels en is de aanvoerder van de ploeg, maar een breuk tussen beide partijen dreigt. Napoli heeft hem een contract aangeboden met een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro, terwijl Insigne zelf meer denkt aan zes miljoen.

Voorzitter Aurelio De Laurentiis is volgens het medium klaar met de dertigjarige technische aanvaller, die zich in het verleden de woede van de voorzitter op de hals haalde, toen hij niet terug wilde keren op een besloten trainingskamp. Daarnaast verwijt De Laurentiis hem dat Napoli vorig jaar naast Champions League-voetbal greep.

Lees ookManchester City verpulvert transferrecord voor Grealish

Zo zou Napoli ook bereid zijn om de speler te laten gaan. Bij een bod van 25 miljoen euro kan er met andere clubs gesproken worden over een transfer. Insigne speelde in zijn carrière meer dan driehonderd wedstrijden voor Napoli, waarin hij 85 keer trefzeker was. Daarnaast is hij 47-voudig international van Italië. Insigne heeft een contract tot de zomer van 2022.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen