PSV zit in een flow: "We moeten door, maar houden deze winst"

9 augustus 2021, 23:49

PSV vervolgt dinsdagavond zijn Champions League-missie met de returnwedstrijd tegen FC Midtjylland. Na de 3-0 zege in het heenduel lijkt het bereiken van de play-offs een formaliteit, al waakt Roger Schmidt voor onderschatting. De Duitse trainer lijkt ten opzichte van de wedstrijd in het Philips Stadion in elk geval één wijziging door te voeren.

Davy Pröpper lijkt dinsdag voor het eerst sinds zijn terugkeer in Eindhoven aan de aftrap te zullen verschijnen. Hoewel Schmidt niet wilde bevestigen dat de van Brighton & Hove Albion een basisplaats heeft, was het veelzeggend dat Pröpper aan de vooravond van de wedstrijd in Denemarken plaatsnam naast zijn trainer achter het spreekgestoelte.

Het moet gek lopen wil PSV dinsdag met een kater van het veld stappen. De Eindhovenaren kunnen zich immers een nederlaag met twee doelpunten verschil permitteren. Schmidt verwacht echter dat zijn spelers net als een week geleden scherp voor de dag komen. "We weten dat onze tegenstander sterk is. Ze spelen met veel energie en we moeten klaar zijn vanaf de eerste seconde. Maar afgelopen zaterdag heeft ons wel veel vertrouwen gegeven. Het laat zien dat we op de juiste weg zijn", aldus de trainer op de clubsite.

PSV tankte afgelopen zaterdag een dosis zelfvertrouwen door Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met liefst 4-0 te verslaan. "We hadden helaas niet veel tijd om de winst te vieren, we moeten weer door maar we houden deze winst wel. Niemand pakt het van ons af, maar alle vizieren moeten nu op de kwalificatie voor de Champions League", aldus Schmidt.

PSV gaat een druk seizoen tegemoet dat inmiddels al een paar wedstrijden oud is. "Tot de kerst spelen we bijna elke drie dagen wel een wedstrijd, dus een brede selectie is belangrijk. Iedereen moet er klaar voor zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen