'PSV wacht op Lukaku-nieuws, verhuur Dumfries onbespreekbaar'

9 augustus 2021, 23:20

Meerdere clubs hebben de afgelopen weken geïnformeerd naar de mogelijkheid om Denzel Dumfries op huurbasis over te nemen van PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Een verhuur van de 25-jarige vleugelverdediger is echter onbespreekbaar voor de Eindhovenaren. Zij willen Dumfries enkel en alleen verkopen. De verwachting is dat Inter zich deze week meldt voor de Oranje-international.

Dat heeft allemaal te maken met de ontwikkelingen rond Romelu Lukaku. De Belgische spits staat op het punt zijn transfer naar Chelsea af te ronden. Dat levert Inter een aardig zakcentje op, want de Londense club gaat 115 miljoen euro betalen om Lukaku terug te halen. Een deel van dat bedrag kan door Inter worden geïnvesteerd in Dumfries, die tussen de 15 en 20 miljoen euro moet kosten.

Met de start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie voor de deur is Dumfries nog altijd niet verkocht. De rechtsback heeft in afwachting van een transfer ook nog altijd de training in Eindhoven niet hervat. Verandert de huidige situatie niet of nauwelijks, dan zou Dumfries mogelijk toch weer aansluiten bij de groep van trainer Roger Schmidt.

Dat gebeurt dan pas na de return tegen FC Midtjylland van aankomende dinsdag. Het ED schrijft dat Dumfries vanwege de groepsdynamiek tot op heden niet aansloot. Omdat de voormalig aanvoerder niet als stoorzender wordt gezien, is hij welkom om mee te trainen als een transfer niet op handen is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen