'Vloet denkt aan vertrek; Heracles schrikt geïnteresseerden af'

9 augustus 2021, 14:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dat Rai Vloet nog altijd speler is van Heracles Almelo, is enigszins verrassend te noemen. Met zestien goals en zeven assists was hij afgelopen seizoen enorm belangrijk voor de club en speelde hij zich in de kijker van verschillende Nederlandse en buitenlandse clubs. Mede dankzij een hoge vraagprijs hapte geen van hen tot dusver echter toe.

"Ik had het zelf eigenlijk ook niet verwacht", was Vloet tegenover Voetbal International eerlijk over het feit dat hij nog altijd bij Heracles onder contract staat. "Ze willen me eigenlijk niet laten gaan en dat snap ik. Ik heb het hier ook gewoon naar mijn zin, dat weet iedereen. Maar ik heb natuurlijk wel ambities. Ik sta open voor een mooie stap naar het buitenland of de topvier van Nederland."

Daarvoor zullen die clubs echter wel diep in de buidel moeten tasten. Een belangrijke eis van trainer Frank Wormuth bij het verlengen van zijn contract, was dat hij vanaf het begin aan een sterk elftal kon bouwen. Hij wilde geen herhaling van de voorgaande jaren, waarin spelers laat werden verkocht en het daardoor lang duurde voor de ploeg begon te draaien. Vloet, die nog tot medio 2023 vastligt bij Heracles, mag daarom alleen bij een hoog bod weg. 

Zelf heeft hij daar - ondanks zijn ambities - vrede mee. "Tijdens mijn vakantie was ik wel een beetje met een vertrek bezig, maar nu ben ik volledig gefocust op Heracles. Ik wil het opnieuw laten zien. Misschien komt er nog wat, maar anders blijf ik gewoon. Volgend jaar is het ook weer een andere situatie." Vloet en Heracles beginnen het Eredivisie-seizoen deze zaterdag met de thuiswedstrijd tegen PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen