Gefrustreerde Simeone duwt Slot: "Wat een mafketel"

8 augustus 2021, 19:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Diego Simeone heeft zich na de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid behoorlijk laten gaan. De trainer van de kampioen van Spanje deed bij de arbitrage zijn beklag over het winnende doelpunt van Naoufal Bannis en toen Arne Slot hem een hand wilde geven, duwde hij zijn collega.

Kenneth Pérez wist niet wat hij zag. "Wat een mafketel", aldus de voormalig voetballer bij ESPN. Slot reageerde bij het televisiekanaal een stuk genuanceerder. "Ik vond het wel een licht overtrokken reactie", wilde de Feyenoord-trainer niet te veel woorden vuil maken aan het incident. "Maar ik heb in de kleedkamer gezegd dat je van Atlético kunt leren dat zij onder geen enkele omstandigheid willen verliezen, zelfs geen oefenwedstrijd. In de laatste seconde van een oefenwedstrijd worden zij nog extreem kwaad omdat het in hun beleving buitenspel was", doelde de trainer op de goal van Bannis.

Simeone lijkt het gelijk niet aan zijn zijde te hebben, want de beelden laten zien dat Bannis waarschijnlijk geen buitenspel stond. Slot kan wel lachen om het hele gedoe. "Ik wilde hem een hand geven, maar dat wilde hij niet. Daar moest ik om lachen. Als er niemand bij had gestaan, had ik waarschijnlijk een groter probleem gehad. Eén-op-één zou ik hem niet willen tegenkomen, ik ben niet zo'n vechter."

Atlético speelde ruim een helft met een man minder na een rode kaart van Yannick Carrasco, die naar de kleedkamer werd gestuurd voor het natrappen van Tyrell Malacia. "Ik vond dat wij er goed in meegingen. In de eerste helft hebben we goed gespeeld. Hoog druk gezet, wat een aantal keer uitstekend gelukt is. Een aantal keer moesten we ook ver terug. We kregen veel kansen tegen uit standaardsituaties, maar uiteindelijk scoren we er ook uit eentje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen