Slechte generale voor opponenten Feyenoord en Vitesse

8 augustus 2021, 18:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luzern heeft een slechte generale beleefd voor de return tegen Feyenoord in de voorronde van de Conference League. Op eigen terrein verloor de Zwitserse club met 1-3 van Zürich. Dundalk, de tegenstander van Vitesse, ging met 1-4 onderuit tegen St. Patrick's Athletic.

Luzern - Zürich 1-3

Het lukte Luzern zondag niet om vertrouwen te tanken voor de wedstrijd in De Kuip van aanstaande donderdag. Met Jordy Wehrmann kwam de opponent van Feyenoord nog wel op 1-0 tegen Zürich, maar die voorsprong werd voor rust al helemaal weggeven. Uiteindelijk stapte Luzern met een 1-3 nederlaag van het veld. Dat belooft weinig goeds voor de Zwitsers, die in Rotterdam een 0-3 nederlaag moeten zien weg te poetsen.

Dundalk - St. Patrick's Athletic 1-4

Vitesse werd afgelopen donderdag enigszins verrast door Dundalk, dat met een verdienstelijk 2-2 gelijkspel het veld van de GelreDome afstapte. De Ieren konden de kleine stunt zondag geen goed vervolg geven in de competitie, want St. Patrick's Athletic bleek een paar maatjes te groot. De nummer twee van de Ierse competitie gaf Vitesse het goede voorbeeld door met 1-4 te winnen.

Celtic - Dundee 6-0

De kans is groot dat AZ het in de play-offs van de Europa League opneemt tegen Celtic, dat deze week een grote stap richting de laatste voorronde zette door Jablonec met 2-4 te verslaan. De Schotten bevestigden hun goede vorm door Dundee met liefst 6-0 opzij te zetten. Komende donderdag wordt duidelijk of Celtic ook daadwerkelijk de tegenstander van AZ wordt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen