'Azarkan kan opnieuw naar NAC; PSV wil Sambo verhuren'

7 augustus 2021, 19:53

Marouan Azarkan keert mogelijk terug naar NAC Breda. De club huurde de negentienjarige aanvaller afgelopen halfjaar ook al van Feyenoord en zou hem graag opnieuw aan de selectie toe willen voegen. Dat bevestigde trainer Edwin de Graaf.

In gesprek met BN De Stem vertelde De Graaf dat NAC Azarkan volgt. De Brabanders kunnen een extra aanvaller goed gebruiken door de hamstringblessures Mario Bilate en Kaj de Rooij. Vorig seizoen kwam de Feyenoorder in Breda elf keer in actie, waarvan zes keer als basisspeler. Doelpunten en assists bleven in die periode uit.

Of het NAC zal worden is nog niet zeker, maar een verhuur van Azarkan lijkt er sowieso aan te komen. Feyenoord blunderde eerder deze week door een persbericht op de website te zetten, waarin werd aangekondigd dat hij op huurbasis naar Excelsior vertrok. Dit bleek echter te voorbarig en de club haalde het bericht snel weer van de site. Volgens de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt zijn er nog meerdere clubs in de race om Azarkan te huren.

Sambo

Wie ook verhuurd mag worden, is PSV-talent Shurandy Sambo. Daarvoor is het echter noodzakelijk dat de negentienjarige rechtsback eerst zijn volgend jaar aflopende contract verlengt. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV hem dit weekend te kunnen overtuigen om zijn handtekening te zetten onder een nieuw, meerjarig contract.

Als dat gebeurd is, is de kans groot dat hij zal worden verhuurd aan een club in de Eredivisie. De back zelf ziet de Keuken Kampioen Divisie niet zitten. FC Twente behoort tot de geïnteresseerde clubs, maar ook AZ zou voor de verdediger in de markt zijn. PSV zou echter niet bereid zijn om Sambo aan een concurrent te verhuren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen