Haller blij met komst Berghuis: "Past sowieso bij Ajax"

7 augustus 2021, 12:59

Sébastien Haller is in zijn nopjes na de komst van Steven Berghuis naar Ajax. De van Feyenoord overgekomen aanvaller zorgt in Amsterdam opnieuw voor een kwaliteitsimpuls en moet de komende maanden gaan bijdragen aan de heerschappij in Nederland. Zaterdagavond kunnen Haller en Berghuis de eerste prijs van het seizoen veroveren.

Ajax en PSV staan namelijk in Amsterdam tegenover elkaar in strijd om de Johan Cruijff Schaal. Berghuis krijgt een basisplaats van coach Erik ten Hag. "Hij past heel goed bij Ajax", doelt Haller in gesprek met Ajax TV op zijn nieuwe ploeggenoot. "Hij is goed in de één-tegen-één, kan een goede voorzet geven en heeft een goed schot in huis."

"Ik weet zeker dat hij heel goed bij Ajax past", vervolgt Haller, die zich dit seizoen tot topscorer van de Eredivisie hoopt te kronen. Afgelopen seizoen had topscorer Georgios Giakoumakis 26 treffers nodig voor die eretitel. "Dat moet te doen zijn", klinkt het ambitieus uit de mond van de Ivoriaanse spits. Haller werd afgelopen januari voor een recordbedrag van 22,5 miljoen euro opgepikt bij West Ham United.

Haller kwam in een halfjaar tijd tot het knappe aantal van elf competitietreffers. Zijn nieuwe ploeggenoot Berghuis sloeg achttien keer toe, terwijl concurrent Danilo op huurbasis voor FC Twente zeventien keer tot scoren kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen