"Overmars zou diep in zijn hart Bazoer naar Ajax willen halen"

7 augustus 2021, 10:26

Riechedly Bazoer is in de eerste week van augustus nog altijd speler van Vitesse. De 24-jarige verdediger annex middenvelder maakte afgelopen seizoen bijzonder veel indruk in de Arnhemse achterhoede, maar tot een transfer heeft dat nog niet geleid. Olympique Marseille heeft weliswaar interesse, maar een deal is er nog niet.

Volgens Mike Verweij, Ajax-clubwatcher namens De Telegraaf, is hij ook niet in beeld bij zijn oud-werkgever Ajax. "Daar hebben ze een dikke streep doorheen gezet. Dat heeft ook met zijn vertrek te maken. Dat ging gepaard met een ruzie destijds. Ik denk dat Marc Overmars het diep in zijn hart wel zou willen. Het is toch een mislukt projectje geweest", stelt Verweij in de podcast van zijn krant.

Bazoer verruilde PSV op jonge leeftijd voor Ajax en groeide op jonge leeftijd uit tot vaste waarde, maar vertrok uiteindelijk met ruzie naar VfL Wolfsburg. De zesvoudig international speelde nog op huurbasis voor FC Porto en FC Utrecht, maar toonde pas in Arnhem zijn exceptionele kwaliteiten. "Het is nu niet realistisch dat hij terugkeert, want Ajax heeft nu Gravenberch."

Volgens de krant heeft Olympique Marseille vier miljoen euro over voor Bazoer, maar Vitesse verlangt een hoger bedrag. Bazoer staat zelf open voor een vertrek. Toch deed hij afgelopen donderdag nog wel mee met de Europese kwalificatiewedstrijd tegen Dundalk (2-2).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen