Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen voor de Johan Cruijff Schaal

Dit zijn de vermoedelijke opstellingen voor de Johan Cruijff Schaal

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 augustus 2021 – Remko Pasveer maakt zaterdagavond zijn officiële debuut als keeper van Ajax. Concurrent Maarten Stekelenburg is nog niet fit genoeg, waardoor de 37-jarige Pasveer tussen de palen zal staan in strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Ook Jay Gorter was een optie voor Erik ten Hag, maar de oefenmeester kiest voor de van Vitesse overgekomen sluitpost.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Ajax kan verder niet beschikken over de sterk gestarte Perr Schuurs, waardoor Jurriën Timber 'gewoon' in het hart van de defensie begint. Rechtsback is Noussair Mazraoui, die de voorkeur krijgt boven Devyne Rensch. Omdat Lisandro Martínez en Nicolas Tagliafico de linkerkant van de defensie vormen, schuift Daley Blind door naar het middenveld.

Dat heeft vooral te maken met de afwezigheid van Edson Alvarez, die pas deze week terugkeerde van zijn deelname aan de Gold Cup met Mexico. Ook Steven Berghuis gaat zijn officiële debuut maken als Ajacied. De van Feyenoord overgekomen linkspoot moet spits Sébastien Haller van voorzetten gaan voorzien.

Bij PSV wordt het elftal op slechts een positie gewijzigd ten opzichte van afgelopen dinsdag, toen de Eindhovenaren met 3-0 wonnen op bezoek bij FC Midtjylland. Olivier Boscagli ontbrak destijds vanwege een schorsing, maar de Fransman keert nu terug. Daardoor verhuist Armando Obispo weer naar de reservebank.

Opstelling Ajax: 
Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Tagliafico; Blind, Klaassen, Gravenberch; Berghuis, Haller, Tadic

Opstelling PSV:
Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Max; Van Ginkel, Sangaré, Götze; Madueke, Zahavi, Gakpo
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd