Tadic mist confrontatie met Dumfries: "Jammer dat hij er niet is"

Tadic mist confrontatie met Dumfries: "Jammer dat hij er niet is"

6 augustus 2021 – Dusan Tadic vindt het jammer dat PSV-back Denzel Dumfries zaterdagavond niet zijn directe opponent is. Hoewel de aanvoerder van de Amsterdammers in het recente verleden flink in de clinch lag met de international van het Nederlands elftal, had hij graag tegenover hem gestaan in de Johan Cruijff Schaal.

Dat zei Tadic desgevraagd tijdens de persconferentie. "Het is altijd mooi met hem. Er is altijd spanning, goede duels. Hij is een goede speler, jammer dat hij er niet bij is", vond de Serviër over Dumfries, met wie hij tijdens de vorige ontmoeting in de Eredivisie ruzie kreeg. De Ajacied zou na onenigheid iets hebben gezegd over de moeder van Dumfries, die daarop ontstak in woede. "Maar PSV heeft een goede selectie om het op te vangen."

Daarnaast gaf Tadic aan dat hij elke prijs wil pakken.. Niet alleen 'pak schaal', maar ook 'pak Johan Cruijff Schaal'. "Elke professionele voetballer is gek op prijzen. Elke week, elke dag doe je er alles voor om prijzen te winnen. We zijn helemaal gek op trophies. Niet alleen deze, maar op elke trophy", glimlachte de buitenspeler, die sowieso ambitieus is met Ajax.

Lees ook: Ten Hag vindt Ajax favoriet tegen PSV en spreekt over Malacia

"We hebben altijd hoge doelen, uitdagingen. We willen alles winnen. Dat is ons doel. En we proberen te overwinteren in de Champions League. Met deze selectie is dat ons doel, we willen telkens meer en meer", aldus de aanvaller, die er ook naar uitkijkt dat er weer uitsupporters zijn. "Dat is heel mooi, dat hebben we gemist. Onze fans natuurlijk vooral, maar het is ook mooi dat uitsupporters ook welkom zijn. Mooi voor het voetbal."

gerelateerd