Kraay verbaasd over Feyenoord-transfer: "Dat is spelen met vuur"

6 augustus 2021, 11:18

Feyenoord wil Joey Veerman hebben, maar er is geen geld. Hans Kraay junior is verbaasd over de Rotterdammers, omdat ze afgelopen seizoen wel twee miljoen neerlegden voor talent Francesco Antonucci. Dat geld hadden ze beter extra kunnen besteden aan de middenvelder van sc Heerenveen.

"Als je als Feyenoord zo weinig geld hebt, dan is het toch best een groot risico om voor Antonucci - die al bij Ajax, Monaco en Anderlecht heeft gezeten - gewoon twee miljoen uit te geven en dan een jaar uit te lenen aan Volendam? Dat is spelen met vuur. Bij Feyenoord is één miljoen euro al verschrikkelijk veel geld", aldus de analist bij Voetbalpraat op ESPN.

De Rotterdammers zouden vier miljoen euro willen betalen voor Veerman, waar de Friezen azen op tien miljoen. "Feyenoord wilde de afgelopen dagen om de grote vraagprijs te drukken, wat spelers geven. Toen heeft Heerenveen gezegd: we hoeven geen één speler van jullie. Dus dan blijft het negen of tien miljoen euro", aldus Kraay. Berry Powel snapt wel dat de Friezen niet zitten te wachten op reservespelers uit de havenstad. "Die hebben ook naar Feyenoord gekeken natuurlijk."

De oud-voetballer verwijst daarbij uiteraard naar het tweeluik met FC Drita, waarin de Rotterdammers weinig indruk wisten te maken. Uiteindelijk won de ploeg van Arne Slot wel met 3-2 door een hattrick van Guus Til. Hij werd deze zomer gehuurd van Spartak Moskou en Veerman moest het middenveld complementeren. Die kans lijkt nu erg klein, aangezien Feyenoord niet de financiële middelen heeft. De middenvelder van de pompeblêdenformatie liet zich wel al positief uit over de mogelijke transfe: "Dat kan een mooie stap zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen