'Messi in shock: vertrek kwam ook voor hem onverwacht'

5 augustus 2021, 22:18

Lionel Messi (34) is geschokt en verbaasd na de berichtgeving van FC Barcelona. De club bracht donderdagavond naar buiten dat de aanvoerder vertrekt de Catalaanse topclub, maar hij was daarvan zelf pas vlak daarvoor op de hoogte gesteld. Voor hem kwam het bericht als donderslag bij heldere hemel dat ze hem niet konden betalen.

Dat melden diverse Spaanse media, waaronder El Mundo Deportivo en SPORT. Messi zou zijn geschrokken van het bericht, omdat hijzelf tot vandaag (donderdag) nog in de veronderstelling was dat hij gewoon bij zijn club zou blijven. Mensen in de nabijheid van de kleine Argentijn zeggen dat hij van zijn stuk is en het nieuws totaal niet had zien aan komen.

Messi was in de veronderstelling dat hij donderdag zijn handtekening zou zetten onder een nieuw contract, totdat hij van FC Barcelona hoorde dat het door alle restricties niet mogelijk was om hem in te schrijven. Het was een klap in het gezicht van Messi, die wilde blijven en zelfs niet eens met andere clubs heeft gesproken. Aanbiedingen die hij had gekregen, had hij om die reden afgewezen. Dat nog geen enkele ploeggenoot via social media heeft gereageerd op het vertrek, wijst op het feit dat ook zij geschokt zijn. 

Lees ookFC Barcelona sneed zichzelf in de vingers met CVC-fonds

Ook GOAL weet dat Messi donderdag pas hoorde dat zijn contract niet verlengd gaat worden bij FC Barcelona. Hij is teneergeslagen en in shock omdat hij in de veronderstelling was dat hij alleen zijn handtekening hoefde te zetten. Het is ook de reden dat hij zelf nog niet met een statement naar buiten is gekomen over een vertrek. Het wordt nauwlettend in de gaten gehouden, maar laat vermoedelijk nog even op zich wachten. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen