Bazoer aast nog altijd op Vitesse-exit: "Mogelijk dat ik nog wegga"

Bazoer aast nog altijd op Vitesse-exit: "Mogelijk dat ik nog wegga"

5 augustus 2021 – Riechedly Bazoer beleeft een vreemde voorbereiding op het nieuwe seizoen. De verdediger annex middenvelder was vorig seizoen één van de revelaties in de Eredivisie, maar vond zichzelf tijdens de oefenwedstrijden vaak terug op de bank. Dat had alles met zijn transferwens te maken.

Thomas Letsch liet al weten dat hij alleen spelers wilde opstellen die volledig gefocust waren op Vitesse. Dat was volgens de oefenmeester niet het geval bij Bazoer en Oussama Tannane. "De trainer heeft me niet vaak gebruikt in de voorbereiding. Alleen in de laatste oefenwedstrijd mocht ik meedoen. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer. Ik heb gezegd: zolang ik hier ben, wil ik gewoon honderd procent geven", vertelt de voetballer bij RTL7.

Hoewel hij een transferwens heeft, kan Bazoer nog niets zeggen over zijn toekomst. De kans bestaat dat hij ook dit seizoen nog in het GelreDome speelt. "Het is alleen ook mogelijk dat ik nog wel wegga", benadrukt de voetballer, die niet om zijn vertrekwens heen draait. Desondanks heeft hij dus alle focus op Vitesse. Donderdagavond speelde hij met de Arnhemmers teleurstellend gelijk tegen FC Dundalk. Het duel in de voorronde van de Conference League eindigde in 2-2.

"We hebben heel veel kansen gecreëerd in de eerste helft. We moesten eigenlijk met 4-0 de rust ingaan. In de tweede helft kregen we ook nog wat mogelijkheden. We staan alleen te slapen en dan krijgen we twee goals om de oren", besluit Bazoer kritisch.

gerelateerd