Feyenoord-opstelling: Trauner debuteert, Fer slachtoffer

5 augustus 2021, 19:22   Bijgewerkt: 5 augustus 2021, 19:30

Feyenoord-trainer Arne Slot begint met Gernot Trauner in de basis in het heenduel van de voorronde van de Conference League donderdagavond. De oefenmeester heeft de debuterende rechtercentrale verdediger naast Marcos Senesi geposteerd, waarbij Leroy Fer het kind van de rekening is geworden in de formatie tegen FC Luzern.

Dat betekent dat Jens Toornstra de aanvoerder is van de Rotterdammers, zoals Slot al had aangekondigd op de persconferentie. Bovendien houdt de oefenmeester vast aan het spelen zonder verdedigende middenvelder, want de captain is samen met Orkun Kökcü de controleur, terwijl Guus Til - in de vorige ronde tegen FC Drita nog de hattrickheld - aanvallend staat op het middenveld. 

Verder heeft Slot weinig verrassingen in petto in zijn opstelling, waar Marcus Holmgren Pedersen en Tyrell Malacia opnieuw de backs vormen van de achterhoede. Voorin krijgt Bryan Linssen opnieuw het vertrouwen in de spits boven bijvoorbeeld Robert Bozenik en Naoufal Bannis. Het spitsenduo zit wel op de bank, net als onder anderen Ridgeciano Haps, Wouter Burger, Fer en Francesco Antonucci. Mark Diemers ontbreekt als reserve zoals bekend: hij mag vertrekken en zat al niet bij de selectie die naar Zwitserland reist.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Kokcu, Til; Jahanbaksh, Linssen en Sinisterra

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen