Hommeles in Kerkrade: achterban Roda JC eist vertrek bestuur

5 augustus 2021, 15:56

De recente ontwikkelingen bij Roda JC zijn slecht gevallen bij de achterban. In een open brief eisen de supporters per direct het vertrek van de bestuursleden. Dat technisch directeur Jeffrey van As vandaag (donderdag) op straat is gezet, is voor de fans de druppel die de emmer deed overlopen.

De fans maken zich al langere tijd zorgen over de (financiële) toekomst van Roda JC en ontbreekt het volgens hen aan een plan. Zij zagen deze week dat RvC-lid Robert-Jan Lambrichs en compliance officer (waakhond voor integriteit en transparantie) Ritchie Bex uit onvrede opstappen. Eerder deze zomer deed René Trost, ook een RvC-lid, hetzelfde. 'Mocht dit alles nog niet genoeg zijn, bereikte ons vanmorgen het nieuws, over het ontslag van TD Jeffrey van As', staat in de brief.

Lees meer: Van As voornaamste slachtoffer reorganisatie Roda JC

Alle ontwikkelingen is voor de achterban voldoende om het vertrouwen in de bestuursleden op te zeggen. De eis is dat Martijn Wismans, Joop Janssen en Jos Som per direct Roda verlaten. 'Tevens eisen wij het per direct terug in functie zetten van, Jeffrey Van As, René Trost,Robert Jan Lambrichs en Ritchie Bex', aldus de fans.

Lees hier het volledige statement

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen