Fofana laat van zich horen na verschrikkelijke tackle

Fofana laat van zich horen na verschrikkelijke tackle

5 augustus 2021 – Wesley Fofana heeft van zich laten horen. Van de Leicester City-verdediger gingen woensdagavond zorgwekkende beelden rond. In een oefenduel met Villarreal werd hij slachtoffer van een spijkerharde tackle en deelde de Fransman foto waarop hij een zuurstofmasker droeg.

Een paar uur later komt Fofana met een geruststellender bericht. 'Bedankt voor alle berichten. Het is een slechte dag vandaag, maar ik ben bij een geweldige club met een geweldig medisch team. Zodra ik een definitieve diagnose heb, laat ik het weten. We weten al dat ik een gebroken kuitbeen heb. Ik kom snel en sterker terug, maak jullie geen zorgen', schrijft hij op Instagram.

Bekijk hier de schokkende beelden terug

Met het herstel van het gebroken kuitbeen is Fofana wel enkele maanden zoet. Hij zal een groot deel van het seizoen missen. Voor Leicester City is dat een groot gemis. De twintigjarige verdediger kwam in 2020 over van Saint-Etienne en groeide uit tot publiekslieveling. Het is aannemelijk dat The Foxes op zoek gaan naar een vervanger voor Fofana.


gerelateerd