"Hij is een goeie voor Feyenoord, daar twijfel ik niet aan"

"Hij is een goeie voor Feyenoord, daar twijfel ik niet aan"

5 augustus 2021 – Stan Valckx vindt Georgios Giakoumakis goed passen bij Feyenoord. De manager voetbal van VVV-Venlo heeft de geruchten over de Eredivisie-topscorer van de Venlonaren ook meegekregen. Of Giakoumakis naar De Kuip verkast, moet blijken. Valckx gaat er in elk geval vanuit dat de 26-jarige spits vertrekt uit de Koel.

Giakoumakis staat nog altijd onder contract bij VVV, maar hij trainde deze voorbereiding nog niet mee. Hij traint individueel, in afwachting van een transfer. "Het wordt een beetje een transfermarkt van de laatste adem, zo lijkt het", zegt Valckx tegen Voetbal International. "We gaan er nog steeds vanuit dat Jako straks verkocht zal worden, voor het bedrag dat wij voor ogen hebben. De laatste weken wordt het al rumoeriger. Wij krijgen steeds meer telefoontjes, de zaakwaarnemer van Jako ook."

Feyenoord is een van de clubs die wordt genoemd. "Wat ik hoor, ook uit Portugal en andere contreien, is dat Feyenoord voorlopig met andere spitsen bezig is", aldus Valckx. Het zou hem niet verbazen dat Giakoumakis op een Rotterdams schaduwlijstje staat. "Hij is een goeie voor Feyenoord, daar twijfel ik niet aan. Jako pást bij die club. In De Kuip houden ze van harde werkers, van jongens die de mouwen opstropen. Dat is Jako ten voeten uit."

gerelateerd