Basisplaats voor Taylor in laatste test; slecht nieuws Tagliafico

4 augustus 2021, 19:28

De goede voorbereiding van Ajax-talent Kenneth Taylor is beloond met opnieuw een basisplaats in de laatste test. Tegen Leeds United is de negentienjarige middenvelder een van de elf namen die aan de aftrap staan. Dat geldt ook voor doelman Remko Pasveer en verdedigers Perr Schuurs en Daley Blind.

Pasveer vervangt Maarten Stekelenburg onder de lat, terwijl Schuurs met Lisandro Martínez het centrum van de defensie vormt. Jurriën Timber begint daarom op de bank. Noussair Mazraoui en Daley Blind zijn de backs, laatstgenoemde vervangt Nicolas Tagliafico. De Argentijn kampt volgens clubwatcher Freek Jansen met een lichte blessure en zal waarschijnlijk ook het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV aan zich voorbij moeten laten gaan.

In aanloop naar de seizoensstart behoudt jeugdspeler Taylor zijn plek op het middenveld. Hij speelt daar met Ryan Gravenberch en Davy Klaassen naast zich. Dusan Tadic en Steven Berghuis bezetten de flanken, Sébastien Haller maakt de voorhoede en daarmee ook de basiself compleet. 

Het duel tegen Leeds United is de laatste test van deze voorbereiding. Daarin zal Ajax moeten laten zien wel klaar te zijn voor het duel tegen PSV, wat volgens Erik ten Hag tot dusver niet zo was. De aftrap vindt plaats om 20.15 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen