'Messi tekent deze week, Koeman wil nog twee spelers'

4 augustus 2021, 15:11   Bijgewerkt: 4 augustus 2021, 15:17

Lionel Messi zet naar verwachting deze week zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Barcelona. De 34-jarige aanvaller is sinds 1 juli transfervrij, maar lijkt zijn verblijf in Camp Nou te gaan verlengen. De sterspeler keert later deze week terug van zijn vakantie na het winnen van de Copa América met Argentinië.

Dat meldt Sky Sports. Messi maakt mogelijk komende zondag al zijn rentree tegen het Juventus van Cristiano Ronaldo, in strijd om de traditionele Joan Gamper Trophy. Messi en Barça bereikten eerder deze maand al een akkoord over zijn nieuwe verbintenis. De aanvaller is daarvoor bereid liefst vijftig procent van zijn salaris in te leveren voor zijn nieuwe contract.

Volgens AS is Koeman verder nog in de markt voor een extra middenvelder. Nadat de deal met Georginio Wijnaldum afketste, speurt hij naar een nieuwe speler voor in zijn middenlinie. Ook een extra linksback staat op zijn verlanglijst. De linksbenige verdediger zal als concurrent van eerste keuze Jordi Alba moeten gaan fungeren.

Koeman heeft zijn elftal deze zomer al aardig versterkt. Transfervrije spelers Memphis Depay, Sergio Kun Agüero en Eric Garcia maakten de overstap naar Catalonië.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen