Trotse Boadu: "Jonge spelers krijgen hier wat nodig is"

4 augustus 2021, 13:11

Myron Boadu heeft zijn droomtransfer naar AS Monaco afgerond. De twintigjarige spits zette woensdagochtend zijn krabbel onder een vijfjarig contract bij de Ligue 1-topclub, waar hij het laatste stapje richting de absolute top hoopt te zetten. In gesprek met de clubmedia vertelt Boadu vooral trots te zijn.

Boadu kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur. "Het is een grote stap voor mij en ik ben erg trots om te beginnen bij AS Monaco. Ik wil de club bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. AS Monaco komt heeft een succesvol seizoen beleefd met een terugkeer in de Champions League. Ik weet dat jonge spelers zoals ik hier krijgen wat nodig is om vooruitgang te boeken. Mijn doel is om zo snel mogelijk te integreren en mijn kwaliteiten naar het collectief te brengen. Ik kan niet wachten om aan dit nieuwe avontuur te beginnen."

Max Huiberts, technisch directeur van AZ, is trots op de jeugdexponent. "Myron is een AZ'er in hart en nieren. Hij heeft zich vanuit de A-jeugd op knappe wijze ontwikkeld tot de volwassen en geliefde speler die hij nu is. De transfer van Myron laat zien dat er bij AZ volop perspectief is voor jeugdspelers om op hoog niveau door te breken en te presteren. Als club zijn we trots dat opnieuw een speler vanuit onze eigen opleiding een aansprekende transfer maakt."

Boadu volgt met zijn transfer naar Frankrijk beste vriend Calvin Stengs, die een contract ondertekende bij OGC Nice. Voor het duo ontvingen de Alkmaarders een slordige 32 miljoen euro.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen