Advocaat steunt opvolger Slot: "Naar ons toe altijd correct"

3 augustus 2021, 17:58

Arne Slot (42) is met Feyenoord een heel andere weg ingeslagen, maar zag het in de eerste twee officiële wedstrijden van het seizoen al bijna misgaan tegen FC Drita. Bovendien zal er nog het een en ander gebeuren op de transfermarkt, waardoor het in het begin zwaar zal blijven. Zijn vervanger Dick Advocaat roept echter op om hem de tijd te geven.

Tegenover Voetbal International gaat Advocaat in op de moeizame wedstrijden van Feyenoord de laatste weken. "Ik begrijp dat het lastig is. Zo raar vind ik dat niet. Zeker nu Steven Berghuis weg is, heeft Feyenoord veel ingeleverd", weet de ervaren coach. "Ik hoop voor de nieuwe trainer dat hij de tijd en spelers krijgt en dat het lukt de ploeg naar zijn hand te zetten. Dat gun ik Feyenoord, maar hem ook."

Lees ookFeyenoord verwacht dat arbitragezaak met Advocaat uitblijft

Want hoewel Slot het stokje overnam van Advocaat en het op een nogal andere manier doet dan de ervaren coach deed, is hij wel positief en gunt hij zijn opvolger het beste. "Ik was meteen enthousiast toen de club hem aanstelde en hij is naar ons toe altijd correct geweest. Ik gun Slot en Feyenoord het allerbeste", verzekert Advocaat, die dan ook geen wrok koestert.

Bovendien zijn goede prestaties mogelijk ook voor Advocaat positief. Als Feyenoord erin slaagt om de groepsfase van de Conference League te halen, is de kans groot dat de ervaren oefenmeester alsnog zijn bonus krijgt. Bij het behalen van Europees voetbal had de trainer een bonus bedongen, maar daarover was nog onenigheid tussen beide partijen. Als de groepsfase wordt gehaald, is de kans groot dat Advocaat in zijn gelijk wordt gesteld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen