'PSG-talent tekent bij Feyenoord; jongelingen definitief bij selectie'

3 augustus 2021, 11:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De achttienjarige Nesta Zahui is defintief speler van Feyenoord. De Frans-Ivoriaanse rechtsbuiten liep deze zomer uit zijn contract bij Paris Saint-Germain en werd vervolgens door de Rotterdammers op proef genomen. Die proefperiode is dusdanig goed bevallen, dat hij inmiddels ook een contract heeft getekend.

Dat meldde Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het Algemeen Dagblad, dinsdagochtend op Twitter. Zahui zal in eerste instantie aansluiten bij Feyenoord Onder 21, het elftal dat in de beloftencompetitie zal strijden om een plek in de voetbalpiramide. De Fransman tekent een contract voor één jaar. 

Jeugdspelers definitief bij A-selectie

Tegelijkertijd heeft ook de hoofdmacht zich versterkt met enkele spelers van Feyenoord Onder 21. Een vijftal jongelingen greep deze voorbereiding hun kans en lijkt Arne Slot daarmee overtuigd te hebben. Het gaat om doelman Thijs Jansen (19), rechtsback Denzel Hall (20), centrale verdediger Ramon Hendriks (20) en middenvelders Lennart Hartjes (18) en Antoni Milambo (16). Op de website van de Rotterdammers worden de vijf gezien als onderdeel van de hoofdmacht. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen